Bienvenidos a nuestro espacio cultural

Gestores Culturales es un blog que nace con el objetivo de convertirse en un punto de encuentro de todos los interesados en el sector cultural. Nos centramos principalmente en la difusión de exposiciones, conciertos, teatros, literatura, cine, patrimonio e incluso becas, ayudas u ofertas de empleo que lleguen a nuestras manos.

Nos importan tus ideas:

sábado, 1 de noviembre de 2008

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ 'SET DE SET'. Barcelona.

SETBA-Zona d'Art es complau de convidar-vos a la inauguració de l'exposició col.lectiva de fotografia 'SET DE SET',

que tindrà lloc el proper dijous 6 de novembre a les 8 del vespre.'SET DE SET' mostra les fotografies de 5 artistes diferents, a raó de 7 cadascun, que immortalitzen 35 obertures arquitectòniques al món, és a dir, finestres, portes i balcons d'arreu, a proposta de Setba. Es tracta d'Iván Alonso, Carlos Maño, José Antonio Sancho, Laura Soldevila i Enrique Toscano. El número de fotografies de cada un dels artistes d'aquesta exposició, que es podrà visitar fins el 4 de desembre, no és casual. Tampoc la temàtica. A través dels jocs de 7 fotografies de balcons de cadascun dels artistes expositors, l'espai Setba reivindica el seu nom (l'origen del qual radica en els seus 7 (SET) balcons (BA) que donen a la Plaça Reial) en el mateix mes que fa un any va iniciar els seus primers passos. La paraula set, a més, fa també referència a la voluntat i les ganes de Setba de difondre la cultura i l'art a la ciutat, d'obrir els seus balcons per a encomanar la seva empenta artística.


SETBA- Zona d'Art és un espai cultural polivalent destinat principalment a acollir exposicions artístiques, conferències, presentacions, rodatges, tallers i activitats, entre d'altres. Un dels principals objectius de SETBA és donar veu tant a figures ja reconegudes com a aquelles persones que s'inicien en l'art, a les que ofereix l'espai com a altaveu per a apropar-se al públic. L'altre eix central és la contribució a la recuperació per a la ciutat d'un espai tradicionalment de creació artística i moviment cultural com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella. Per a això, SETBA col·labora amb diverses institucions i agrupacions culturals de la ciutat. L'espai recupera l'habitatge d'artistes tan reconeguts com el pintor andalús Ocaña, del qual se'n conserva un fris en una de les sales, i el cantautor Lluís Llach.Emma Giné
SETBA - Zona d'Art
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696
Mòbil 620 639 975
emma@setba.net
www.setba.net
http://www.setba.blogspot.com/

No hay comentarios:

Entradas populares

¡GRACIAS POR SU VISITA!